OVER ONS

Hoewel de meeste mensen je hun favoriete menu-item kunnen vertellen, weten veel mensen niet dat we er al heel lang zijn. Vanaf de jaren zestig om precies te zijn. Nooit van ons gehoord? Vraag het je ouders. In ’62 in Zuid-Californië had onze moedige Taco Godfather, Glen Bell, een droom.

Deze droom zag de introductie van eten dat je in je handen en in je hart kon houden. Voedsel dat net zo goed ging over wat erin zit, als wie er om je heen is als je ervan geniet. En zo werd Taco Bell een wereldwijde sensatie, die een beweging symboliseert van baanbrekende individuen die niet bang zijn om te genieten van het leven.

Ben je klaar voor Taco’s?

Onze geschiedenis

Taco Bell is ontstaan in Californië, Verenigde Staten van Amerika. Het werd opgericht door Glen Bell en hij opende het eerste Taco Bell-restaurant in 1962 in Downey, Californië. Vóór Taco Bell bezat en exploiteerde hij oorspronkelijk een hamburgerkraam genaamd Bell’s Hamburgers in Californië, gebouwd in 1948 op de grens van San Bernardino en de stad Colton. Glen opende zijn eerste tacokraam, Taco Tia in 1954, en verkocht taco’s voor negentien cent (vandaag € 1,83).