FAQ’s

Kan ik mijn bestelling aanpassen?

Absoluut! Of je nu zure room of guacamole wilt verwijderen of een extra portie vlees wilt toevoegen, ons menu is aanpasbaar en al onze producten worden op bestelling gemaakt!

Biedt Taco Bell voedsel aan dat is gemaakt zonder ingrediënten die gluten bevatten?

Omdat alles bij Taco Bell op bestelling wordt gemaakt, is het gemakkelijk om veel items aan te passen aan uw levensstijl. Aangezien al ons eten in onze keuken wordt bereid met voedsel dat gluten bevat, raden we geen van onze producten of glutenvriendelijke vervangende producten aan voor klanten met coeliakie. Voor de volledige lijst met ingrediënten van Taco Bell, evenals onze volledige lijst met menu-informatie over voedselallergieën en gevoeligheden, bezoek onze allergeeninformatiepagina hier, of bezoek een van onze restaurants en spreek met onze vriendelijke teamleden!

Biedt Taco Bell vegetarische opties aan?

Ja, alle producten die bij Taco Bell worden besteld, kunnen vegetarisch worden gemaakt door een of andere vorm van vervanging of verwijdering. Onze Mexicaans gekruide rijst, pulled oats en zwarte bonen zijn zowel vegetarisch als veganistisch. U kunt bijna elk item op ons menu aanpassen door vlees te vervangen door bonen!

Ik heb specifieke voedselallergieën. Wat kan ik eten bij Taco Bell?

Taco Bell erkent dat een aantal van onze gasten mogelijk gevoelig zijn voor bepaalde allergen. We hebben een allergenenlijst ontwikkeld om te adviseren over de producten welke bepaalde allergenen kan bevatten bij Taco Bell, om gasten te helpen bij het maken van een weloverwogen maaltijdkeuze wanneer ze dineren.

Ga naar onze informatiepagina over allergenen om deze lijst te bekijken.

Hoewel we deze lijst hebben, kan Taco Bell niet garanderen dat voedsel 100% vrij is van allergenen, vanwege de aard van de bereiding van onze producten. Onze restaurants zijn snelle en kleine omgevingen, en hoewel ons personeel veel zorg besteedt en trots is op onze bereiding, is het vanwege de aard van de activiteiten binnen onze restaurants mogelijk dat er in de bereidingskeuken enige onderlinge vermenging van ingrediënten kan optreden. Het risico is laag als u kleine hoeveelheden kunt verdragen, maar we raden klanten met extreme gevoeligheden aan om medisch advies in te winnen over kruisbesmetting.

Is Taco Bell Halal?

Hoewel de vleesleveranciers die we gebruiken mogelijk Halal-geregistreerd zijn, kopen we niet specifiek halal-gecertificeerd vlees en kunnen we daarom niet garanderen dat het aan ons geleverde vlees halal is.

Waar kan ik jullie voedingsinformatie vinden?

Een overzicht van onze nutricions en allergenen vind je hier.

Wat voor soort eten biedt Taco Bell aan?

Ons menu bestaat uit een scala aan taco’s, burrito’s, quesadilla’s, nacho’s en meer. Al onze producten zijn verkrijgbaar met een breed scala aan bekende en smakelijke ingrediënten, waaronder ons heerlijke vlees en vegetarische alternatieven:

  • Seasoned Beef
  • Grilled Chicken
  • Pulled Oats
  • Crispy Chicken
  • Black Beans

Combineer deze heerlijke proteïne naar keuze met melanges van echte kazen, knapperige geraspte sla, in blokjes gesneden rijpe tomaten en kenmerkende sauzen, bijgerechten (Guacamole, Fiesta Salsa en Mexicaanse rijst) en kenmerkende desserts en dranken en je hebt een onvergetelijke smaakervaring.

Waar komt Taco Bell oorspronkelijk vandaan?

Taco Bell is ontstaan in Californië, Verenigde Staten van Amerika. Het werd opgericht door Glen Bell en hij opende het eerste Taco Bell-restaurant in 1962 in Downey, Californië. Vóór Taco Bell bezat en exploiteerde hij oorspronkelijk een hamburgerkraam genaamd Bell’s Hamburgers in Californië, gebouwd in 1948 op de grens van San Bernardino en de stad Colton. Glen opende zijn eerste tacokraam, Taco Tia in 1954, en verkocht taco’s voor negentien cent (vandaag EUR € 1,50). Bekijk het hier voor meer over het verhaal van Glen.

Taco Bell biedt een verscheidenheid aan Mexicaans geïnspireerde gerechten, waaronder taco’s, burrito’s, quesadilla’s, nacho’s, andere speciale items en een verscheidenheid aan waardevolle menu-items. Tegenwoordig bedient Taco Bell elk jaar meer dan 2 miljard klanten in meer dan 7.000 restaurants wereldwijd.

Waar kan ik een voorstel indienen voor een nieuwe locatie?

We zijn altijd op zoek naar onze volgende geweldige Taco Bell-locatie en horen graag van je! Vul het contact formulier in en iemand van ons developmentteam neemt contact met je op!

( NOTE: geen mogelijkheden om Franchisenemer te worden.)

Wat zijn jullie opvattingen en waarden?

We zijn geïnspireerd om het merk te zijn waar je niet alleen van houdt, maar WELKE JE ook vertrouwt – daarom dagen we onszelf constant uit om anders te denken over hoe we kunnen innoveren, evolueren en meer kunnen zijn en meer kunnen doen voor onze gasten, teamleden, gemeenschap en milieu.