november 13, 2020 06:07.

Een bericht aan onze Fans | COVID-19

Bij Taco Bell zijn de gezondheid en veiligheid van onze gasten, onze medewerkers en onze gemeenschap altijd onze eerste prioriteit – en nooit meer dan tijdens deze uitdagende tijd.

Aangezien de situatie van het Coronavirus (COVID-19) zich snel blijft ontwikkelen, weten we dat deze steeds belangrijker wordt voor ons allemaal. We volgen alle overheidsrichtlijnen nauwlettend op en volgen ze op om ervoor te zorgen dat we de beste plannen hebben om onze klanten en onze medewerkers te beschermen.

We zijn toegewijd aan het handhaven van onze toch al strenge gezondheids- en hygiëne procedures, en we hebben ook aanvullende voorzorgsmaatregelen en protocollen in onze restaurants geïntroduceerd om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en te beperken, waaronder:

  • optimalisatie van “contactloze” interacties in al onze restaurants.
  • Verhogen van de frequentie en concentratie van alle ontsmetting van contactoppervlakken.
  • Ontsmettingsmiddel dispensers voor gebruik door onze gasten in al onze restaurants.
  • Het verhogen van ons toch al strikte gezondheids-, hygiëne- en welzijnsbeleid voor alle medewerkers.

Taco Bell neemt de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten, medewerkers en gemeenschap zeer serieus. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we u de beste, veiligste en natuurlijk lekkerste ervaring kunnen blijven bieden.

We zullen zeker met u communiceren over eventuele aanvullende maatregelen die van invloed kunnen zijn op uw Taco Bell-ervaring.

Blijf tot die tijd veilig en we hopen je te zien bij Taco Bell!

Team Taco Bell Nederland